Ο καθιερωμένος αγιασμός και αρτοκλασία, στο παρεκκλήσι του Άγιου Δημητρίου του Μυροβλύτη στο κτήμα του Φ.Ο.Ο.Φ στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονος πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 25 Οκτωβρίου παραμονή της εορτής του Αγίου.

Κάθε χρόνο παραμονή της μεγάλης εορτής, τελείται στον ανοικτό χώρο μπροστά από το παρεκκλήσι ο αγιασμός, παρουσία μελών και φίλων του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας.
Παρόντες όπως κάθε χρόνο το Δ.Σ του Φ.Ο.Ο.Φ.

Συγκινητική ήταν η στιγμή οπού το Δ.Σ μετά την τελετή παρέδωσε τιμητική φωτογραφία στην χήρα του κ.Χρήστου Γούναρη οπού μετείχε ως μέλος του Δ.Σ το 1998.
Αμέσως μετά προσφέρθηκαν καφέδες και διάφορα κεράσματα σε όλους στα γραφεία του Φ.Ο.Ο.Φ.
Το εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου, στο Κτήμα του ΦΟΟΦ, από τις αρχές τις Δεκαετίας του 70, όσο και ταπεινό και φτωχό παραμένει στο πέρασμα του χρόνου, δέχεται κάθε φορά τις προσευχές των περαστικών, στη βάση της ανάβασης με κατεύθυνση τη κορυφή του λόφου, όπου βρίσκεται η επιβλητική κατασκευή του Σταυρού. Ίσως το άναμα του κεριού, να αποτελεί και ως πράξη, αυτό που όλοι μας επιζητούμε. 
Να φωτιστούν οι ψυχές και τα μονοπάτια της ζωής μας, στην αγωνιώδη προσπάθεια να ανέβουμε το Γολγοθά, και μέσα από αυτήν τη πράξη να λυτρωθούμε.

Το ιστολόγιο μας εύχεται σε όλους τους φίλους του ΦΟΟΦ υγεία και του χρόνου να εορτάσουμε όλοι μαζί