που συμμετείχε με πολυπληθή αποστολή η οποία μαζί με αθλητές, προπονητές και συνοδούς ξεπέρασε τους 100 συμμετέχοντες, στο τουρνουά που διοργάνωσεη Αθλητική Ακαδημία της πόλης.
 
Τα Μπαμπίνι του ΠΑΣ νίκησαν με σκορ 2-0 τους διοργανωτές και ηττήθηκαν με 2-1 και 2-0 από τους Τηλέμαχους και Joga Bonito αντίστοιχα. 
Οι Προτζούνιορ του ΠΑΣ Φλώρινα έχασαν 3-2 από τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας και κέρδισαν 1-0 και 2-0 την Ηλιούπολη και τη Joga Bonito. 

Οι Τζούνιορ του ΠΑΣ Φλώρινα ηττήθηκαν 1-0 από τους Τηλέμαχους και κέρδισαν 2-0 και 3-1 την Ηλιούπολη και τους Joga Bonito. 
Οι πρόπαιδες τους ΠΑΣ επικράτησαν 1-0 των Τηλέμαχων ηττήθηκαν 1-0 από την Ηλιούπολη και κέρδισαν 3-1 τους Joga Bonito ενώ οι παίδες ηττήθηκαν με σκορ 2-0 και 2-1 από τους γηπεδούχους και την Κρύα Βρύση.

Οι εκδηλώσεις της Ακαδημίας συνεχίζονται με καθημερινές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, την προπόνηση γονέων την Τετάρτη στις 18:30 στα πλαίσια του BE ACTIVE, την έναρξη των πρωταθλημάτων το Σάββατο μέσα στον Φιλώτα και το τουρνουά στην Ακαδημία Γιώτσα στην Πιερία την Κυριακή





ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ:


ΒΑΜΒΙΝΙ: ΚΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ Ρ., ΣΟΛΑΚΗΣ Ι., ΡΑΜΑ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΔΑΛΛΗΣ Γ.

ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΟΥΛΙΑΡΗΣ Σ.Π., ΟΥΛΙΑΡΗΣ Σ.Θ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ., ΒΕΡΤΚΑΣ Ε., ΠΕΣΙΡΙΔΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ Ν., ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΓΚΙΟΥΣΜΗΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ Ε., ΚΙΣΚΑ Ν., ΚΟΠΑΪΛΑΣ Σ.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Ν., ΒΕΡΤΚΑΣ Λ., ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ., ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΛΤΣΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΚΟΠΑΪΛΑΣ Χ., ΔΑΛΛΗΣ Ε., ΤΣΟΥΡΛΙΝΗΣ, ΚΙΣΚΑ Β.

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΝΤΩΝΟΣ, ΚΟΪΔΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΤΡΑΪΚΟΣ, ΣΟΛΑΚΗΣ Ζ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΔΗΤΣΙΟΣ Λ., ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ ΑΛ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΑΜΠΝΤΙΑΪ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ Α., ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ