Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με <<Αγγλικό σκορ >>  6-3! ο Π.Α.Σ Φλώρινα πέτυχε χτες την πρώτη του φετινή νίκη με αντίπαλο τον δυναμικό Άρη Λόφων.
Είχαμε επισημάνει και τονίσει σε προηγούμενη ανάρτηση του site πως είναι θέμα χρόνου η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα να βρει τα ποδοσφαιρικά πατήματα της όπως και έγινε στο χτεσινό παιχνίδι με τον Άρη.Έπρεπε να κάνει το <<λάθος>> και να προηγηθεί η αντίπαλη ομάδα με 0-1 και να πάει στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ έτσι ώστε να ξυπνήσει και να πάρει μπρος η μηχανή - ομάδα της Φλώρινας.
Στην επανάληψη ο Π.Α.Σ  μπήκε δυνατά - ψυχωμένα και με πολλά τρεξίματα και πολύ όρεξη πέτυχε έξι (6) τέρματα,είχε χαμένες ευκαιρίες,είχε δοκάρι ,έχασε και πέναλτι! 
Ας τα δούμε λίγο αναλυτικά:
Στο 6΄Δυνατό σουτ του Σερίδη τραντάζει το αριστερό <<Γ>> του Κούσια.
Στο 12΄Ωραία ενέργεια του Ζέζου που αποφεύγει τον Κεσίδη και από πλάγια εκτελεί τον Κούσια 0-1 για τον Άρη Λόφων.
Στο 13΄Επανάληψη της προηγούμενης φάσης με την μπάλα στο κεραυνό του Ζέζου να καταλήγει δίπλα από το δεξι κάθετο δοκάρι του Π.Α.Σ
Στο 19 ΄Κόρνερ του Τάντση βρίσκει τον Κεσίδη στη μικρή περιοχή που πιάνει κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δεληναούμ. Εννιά (9) με αυτό τα φετινά δοκάρια για την ομάδα του Π.Α.Σ ..τι να πει κανείς..
Στο 34΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πέτρο Τάντση μπλοκάρει προ των παικτών του Π.Α.Σ σωτήρια ο Δεληναούμ.
Στο 48΄Μεγάλη φάση για τον Π.Α.Σ αφού μετά από πάσα κεφαλιά του Γ.Ιωαννίδη στο Δ. Δόρη μόνος ο τελευταίος και σε απόσταση δυο μέτρων σουτάρει δυνατά πάνω στον Δεληναούμ.
Στο 50΄Σέντρα ακριβείας του Δόρη στον Κοκαρόπουλο στο πίσω δοκάρι που με κεφαλιά, στα δυο και αυτός μέτρα, νικιέται από τον Δεληναούμ που βγάζει την μπάλα κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή του τέρματός του.
Στο 54΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Π.Τάντση βρίσκει τον Λέζάκη που με δυνατή καρφωτή κεφαλιά κάνει το 1-1.
Στο 65΄ Ανατρέπεται εντός περιοχής ο Γ.Ιωαννίδης από τον Τερζή πέναλτι για τον Π.Α.Σ. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος ο Γ.Ιωαννίδης που με ωραίο σουτ κάνει το 2-1 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 70΄Μετά από επέλαση ο Λεζάκης εξαπολύει κεραυνό που φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δεληναούμ. 
Στο 75΄Σέντρα του Δ.Δόρη βρίσκει το Κώστα Λεζάκη που πάλι με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 3-1.
Στο 78΄Σειρά του Λεζάκη να σεντράρει και να βρει τον Γ.Κυρκόπουλο που με πλασέ κάνει το 4-1.
Στο 84΄Εκτέλεση φάουλ του Λιασόπολου απευθείας για τον Άρη Λόφων η μπάλα βρίσκει στο τείχος των παικτών του Π.Α.Σ αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου Κούσια 4-2.
Στο 85΄Ο νεοεισελθέντας  Γ.Τασομηνόπουλος μετά από ωραία ενέργεια κινείται στα αριστερά περνάει δυο αντιπάλους,σπάει σεντράροντας στην απέναντι πλευρά όπου ο Μήνος χορεύοντας τον αντίπαλο του εκτελεί με πλάγιο σουτ τον Δεληναούμ και γράφει το 5-2.
Στο 87΄Έχουμε τον Λεζάκη να πετυχαίνει χατ-τρικ με δυνατό σουτ ύστερα από όμορφη πάσα του Ηλία Γιαγκουλίδη 6-2 .
Στο 88΄Ο αειθαλής Μιχάλης Ταομηνόπουλος με ωραία σουτ στέλνει την μπάλα στη κλειστή γωνία του Κούσια που δεν εκτίμησε σωστά 6-3. 
Στο 90+ Κερδίζει πέναλτι ο Γ.Τασομηνόπουλος αφού ανατράπηκε εντός περιοχής ύστερα απο προσωπική ωραία του ενέργεια.Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Δεληναούμ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν:  Koύσιας,Κεσίδης,Γιαγκουλίδης,Τάντσης,Τσίγλγης,
Κοκαρόπουλος,Ιωαννίδης,Ποντίκης,Κυρκόπουλος,Δόρης,Λεζάκης 
Αλλαγές: Γλούφσης,Ξενάριος,Τασομηνόπολος,Μήνος