Στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης είναι γνωστό ότι υπάρχει δράση με ελληνική συμμετοχή. Και πρώτα απ’ όλα στη Φλώρινα, όπου το προσεχές Σαββατοκύριακο (30/09-01/10) ο τοπικός Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες θα φιλοξενήσει το 4ο γκρουπ του E.T.T.U. Cup γυναικών.
Πρόκειται ν’ αντιμετωπίσει τις Ντο Γιουνκάλ και Τολέδος από την Πορτογαλία, τις Ντίντελενγκ και Νιντερκάεργενγκ από το Λουξεμβούργο και την Ιρούν Λέκα από την Ισπανία.

Τα αρνητικό είναι ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει καμία από τις δύο νέες ξένες αθλήτριές του, καθώς οι μεταγραφές έγιναν μετά τη δήλωση συμμετοχής και ονομάτων προς την E.T.T.U.
Οι Σάρισες έχουν προβάλλει δεόντως τους αγώνες, ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ελκυστική εικόνα σε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και περιμένουν στήριξη από τους ντόπιους φιλάθλους.
Στην ίδια διοργάνωση μετέχει και ο Δ.Α.Ο. Ταύρου και θ’ αρχίσει την προσπάθειά του από τη 2η φάση.
Στο E.T.T.U. Cup των ανδρών τέλος, θα πάρουν μέρος και οι νέες ομάδες του Κρεάνγκα και του Παπαγεωργίου. Η ολλανδική Ταβέρζο του πρώτου περιμένει αντιπάλους για τη 2η φάση, ενώ η γαλλική Ιστρ του δεύτερου είναι κατευθείαν στην 3η ως νούμερο 2 φαβορί της διοργάνωσης.