Με Νεανικό Μουσικό Φεστιβάλ συνεχίστηκαν την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017 οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017» του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του.
Στο φεστιβάλ που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Φλώρινας, εμφανίστηκαν νεανικά ροκ συγκροτήματα από τον Δήμο Φλώρινας.

Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, δόθηκε θεατρική παράσταση από το 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας και το English Drama Society, με αποσπάσματα με μονολόγους και διαλόγους από τα έργα «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και «Άμλετ» του Σαίξπηρ, καθώς και από το έργο «Ωραία μου κυρία» του Μπέρναρντ Σω. 

Tην Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει το «4ο Παιδικό Φεστιβάλ – Πανηγύρι Παραδοσιακών Χορών», από το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης», στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου, με ώρα έναρξης 20:00.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2017, με την εμφάνιση των τοπικών συγκροτημάτων «Becky Blue & Sempervirens», «The Floriners» και «Sliver», που θα μας ταξιδέψουν στη ροκ μουσική άλλων δεκαετιών, αλλά και πιο σύγχρονων ακουσμάτων. 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, με ώρα έναρξης 21:00.