Ύστερα από αίτημα του διοικητή της 3ης ΥΠΕ πρόκειται να συσταθεί και τρίτη θέση νεφρολογίας Διευθυντή ή Επιμελητή Α΄ στον τεχνητό νεφρό του Νοσοκομείου Φλώρινας.
Το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Φλώρινας συνεδρίασε στις 14.8.2017 και απάντησε θετικά στο αίτημα του κ. Κίρκου. 

Έτσι λύνεται το θέμα της στελέχωσης του συγκεκριμένου τμήματος που είναι τόσο απαραίτητο  για την περιοχή μας. 
Η σύσταση της θέσης εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σε 10 μήνες περίπου και στη συνέχεια απομένει η στελέχωση του. 
Με τους τρεις γιατρούς ο νεφρός θα έχει ομαλή λειτουργία και θα μπορεί να εξυπηρετεί το σύνολο των αιμοκαθαρόμενων.
Να επισημάνουμε ότι το 2012  με το νέο οργανόγραμμα του νοσοκομείου καταργήθηκαν οι δύο από τις τρεις θέσεις νεφρολόγων και απέμεινε μέχρι το 2016 με μία!!! 
Τόσο η δεύτερη θέση που συστάθηκε το 2016 όσο και η τρίτη που πρόκειται να συσταθεί γίνονται με αίτημα του διοικητή της 3ης ΥΠΕ Γιώργου Κίρκου.
Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η αντιπρόεδρος του ΔΣ του νοσοκομείου Φλώρινας κα Κατερίνα Σταύρου, αναφέρονται τα εξής: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας στη συνεδρίασή του στις 14/08/2017 αποφάσισε, μετά από αίτημα του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ,  να κινηθεί η διαδικασία για τη σύσταση 3ης  οργανικής θέσης  Νεφρολογίας (πλήρωσή της στο βαθμό  του Διευθυντή ή Επιμελητή Α’).   
Στη 52η  Συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΕ στις 13/11/15 δρομολογήθηκε μετά από πρόταση του Διοικητή της 3ης  ΥΠΕ κυρίου Κίρκου Γεώργιου η σύσταση δεύτερης θέσης Νεφρολογίας , η οποία δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2016.
 Με την απόφαση αυτή αποκαθίσταται πλέον η αδικία που έγινε το 2012 με την κατάργηση δύο (2) από τις τρεις (3) θέσεις γιατρών ΕΣΥ Νεφρολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας».