Με όνειρα και φιλοδοξίες για τη νέα χρονιά που θα τον βρει στη Γ΄ Εθνική, ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη  ο Ερμής Αμυνταίου την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.
Στο γήπεδο Αμυνταίου βρέθηκαν τα περισσότερα μέλη από το Δ.Σ. της ομάδας που υποδέχτηκε τους καινούριους παίκτες και ευχήθηκαν σε όλους καλή πορεία.

Στους παίκτες μίλησαν ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σιαπανίδης όπως και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Βλάσης Λαζαρίδης ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια είχαμε και τη πρώτη προπόνηση μικρής διάρκειας.


Οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο που είναι σε άριστη κατάσταση αφού στο κεντρικό γήπεδο γίνονται εργασίες στο χορτάρι το οποίο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι πανέτοιμο.

Από εκεί και μετά έχουν κλειστεί και τα πρώτα φιλικά (με ερωτηματικό να υπάρχει μόνο για την έδρα) που είναι 13/8 με Σιάτιστα, 19 ή 20/8 Super Cup με Βεύη, 26/8 με Φούφα, 27/8 αγώνας κυπέλλου, 30/8 με Αλμωπό Αριδαίας ενώ ίσως κλειστεί φιλικό και με τη Κοζάνη.


Αυτή τι στιγμή στο ρόστερ της ομάδας βρίσκονται οι: 


Τερματοφύλακες: 
Γιάννης Περπερίδης (33)
Γιάννης Ψαρράς (19) 





Αμυντικοί: 
Ηρακλής Κλάζογλου (28)
Κώστας Πασχαλίδης (22)
Αναστάσιος Δόνες (20)
Θεόδωρος Παλλιός (21)
Λάζαρος Λαζαρίδης (17)
Δαμιανός Τριανταφύλλου (26)  
Φασλί Τσέλα (19) 



Μέσοι: 
Χρήστος Σερσέμης (30)
Λεωνίδας Ηλιάδης (25)
Περικλής Τσορλίνης (21)
Φώτης Αμαραντίδης (25) 



Επιθετικοί: 
Γιώργος Μαυροματίδης (32)
Δημήτρης Θεοδουλίδης (29)
Κυριάκος Δημητριάδης (20)
Παύλος Χαϊτίδης (23)

Ενώ με τη πρώτη ομάδα θα προπονούνται και οι νεαροί Κότσλης Πασχάλης, Μέδι Χρήστος, Πάνος Κωνσταντίνος, Τράϊκος Μιχάλης και Δημητριάδης Χρήστος.


Τέλος όσο αφορά τα μεταγραφικά η διοίκηση και ο προπονητής συνεχίζουν την αναζήτηση έτσι ώστε να κάνουν τη καλύτερη επιλογή ποδοσφαιριστών σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.

Στα παρακάτω βίντεο που τράβηξε ο Βασίλης Πουλασικίδης μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμές από τη πρώτη.


Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου