πηγή : pas-florina.blogspot.gr

Τον αριθμό ρεκόρ των 4 τουρνουά σε δύο μέρες ισοφάρισε για άλλη μία φορά φέτος η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που βρέθηκε σχεδόν σε όλη τη δυτική Μακεδονία σε διοργανώσεις που πραγματοποίησαν Ακαδημίες της περιοχής.

Αρχικά η Ακαδημία μας ταξίδεψε στην Καστοριά και συγκεκριμένα στην Κολοκυνθού στο 12ο τουρνουά που διοργάνωσε ο Κρόνος Καστοριάς και αποτελεί μία από τις πιο άρτιες εκδηλώσεις αυτού του είδους. 
Το προπαιδικό του ΠΑΣ Φλώρινα επικράτησε με 5-0 του Πυρσού, με 3-1 του Βατανιακού και με 2-0 της Ελπίδας Τούμπας. 

Οι Τζούνιορ νίκησαν με 4-1 τη Μεσοποταμία, έχασαν 2-1 από τον Βατανιακό και νίκησαν με 2-0 την Ελπίδα Τούμπας. 
Οι Προτζούνιορ νίκησαν 6-3 την Μεσοποταμία, 5-0 τον Βατανιακό και 7-5 την Ορεστιάδα, ενώ οι Bambini νίκησαν 7-0 την Μεσοποταμία, 5-0 την Μεσοποταμία, 1-0 την Ορεστιάδα έχασαν 2-1 από τον Κρόνο και ήρθαν 4-4 με την Αλεξάνδρεια Λίγο αργότερα το Παιδικό τμήμα μετακινήθηκε στην Σιάτιστα όπου επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕΚ Κοζάνης και με 3-1 του Πυρσού. 

Την Κυριακή ο ΠΑΣ Φλώρινα με 5 τμήματα βρέθηκε στο Ανατολικό Πτολεμαϊδας στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Βυζαντινός Αετός με το Παιδικό τμήμα να επικρατεί με 1-0 του Παναργειακού και με 3-2 του τοπικού Βυζαντινού. Το Προπαιδικό τμήμα επικράτησε με 5-1 της Γαλατινής, με 4-0 του Παναργειακού και με 2-1 του Ηρακλή Πτολεμαϊδας. 
Οι Τζούνιορ του ΠΑΣ Φλώρινα νίκησαν 7-0 τον Βυζαντινό, με 6-2 τον Παναργειακό και ήρθαν 1-1 με τον Ηρακλή Πτολεμαϊδας. Οι Προτζούνιορ νίκησαν με 6-1 τον Βυζαντινό και με 6-4 το Άργος. Οι Bambini ήρθαν 1-1 με Ηρακλή Πτολεμαϊδας, έχασαν 2-4 από τον Παναργειακό και κέρδισαν 2-8 τον Βυζαντινό Αετό.

Στο τέλος σειρά είχε το Αμύνταιο όπου οι παίχτες μας αποκαμωμένοι δεν είχαν καλή απόδοση και το Προπαιδικό ηττήθηκε με σκορ 4-0 από τον Ατρόμητο και με 1-0 από την ΑΕΚ Κοζάνης, οι Τζούνιορ ηττήθηκαν 2-1 από Κοζάνη και Ατρόμητο, οι Προτζούνιορ νίκησαν 3-1 τη Zvezda Bitola και ήρθαν 0-0 με τον Ερμή Αμυνταίου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Α., ΛΙΟΝΤΗΣ, ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ Ι., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ι., ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ, ΜΑΛΟ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΣΠΑΝΔΩΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ν., ΔΟΛΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ζ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β., ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ Κ., 

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΓΙΑΓΚΟΥΛΤΣΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΝΤΩΝΟΣ, ΒΟΖΙΝΗΣ, ΚΟΪΔΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ Κ., ΘΩΜΑΪΔΗΣ Ι., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΒΕΡΤΚΑΣ Λ., ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ. 

ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΑΛΙΑ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ., ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΓΚΙΟΥΣΜΗΣ

ΒΑΜΒΙΝΙ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΒΕΡΤΚΑΣ Ε., ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΔΑΛΗΣ