Με την παρουσία του Αρχηγού της Αστυνομίας Τσουβάλα Κωνσταντίνου και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίας Τάξεως Αναγνωστάκη Δημητρίου του βουλευτή Φλώρινας ΝΔ Γιάννη Αντωνιάδη του Πρόεδρου του Εθνικού Τμήματος ΔΕΑ, Γιάννη Καραπατάκη. αλλά και των τοπικών αρχών εγκαινιάστηκε ο ξενώνας φιλοξενίας Αστυνομικών στο Νυμφαίο Φλώρινας.

Τον ξενώνα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ Σεραφείμ ενώ παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Κώστας Γέρου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νυμφαίου, Δημήτρης Οικονομίδης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, Τσορμπάρης Σωτήρης, Γενικοί Περιφερειακοί Διευθυντές Αστυνομικών Διευθύνσεων όμορων Νομών, εκπρόσωποι οργανώσεων και Αστυνομικών Υπαλλήλων και κάτοικοι του οικισμού.

Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, ο βουλευτής Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Κώστας Γέρου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νυμφαίου, Δημήτρης Οικονομίδης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, Τσορμπάρης Σωτήρης, Γενικοί Περιφερειακοί Διευθυντές Αστυνομικών Διευθύνσεων όμορων Νομών, εκπρόσωποι οργανώσεων και Αστυνομικών Υπαλλήλων και κάτοικοι του οικισμού.