Το Επιμελητήριο Φλώρινας θα συμμετέχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν μόνο με τα έξοδα κατασκευής/διαμόρφωσης των περιπτέρων τους.
Εφόσον υπάρχουν επιχειρήσεις –μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούμε να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στο Επιμελητήριο ως τη Δευτέρα 29/05/2017 στο τηλ. 2385022466

Η 82η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει ειδικά φέτος ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αφενός «Τιμώμενη» Χώρα θα είναι η Κίνα, αφετέρου θα υποστηριχτεί από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα διαφημιστικής προβολής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, που θα επιφέρει αύξηση της προέλευσης επισκεπτών.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών πέρυσι ανήρθε στους 220.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης ,η διοργανωτική εμπειρία της ΔΕΘ-HELEXPO εγγυάται τη βέλτιστη δυνατή προβολή των εκθετών και των προϊόντων -υπηρεσιών τους, ενώ το παράλληλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων επιχειρηματικού, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα ,που θα πλαισιώσει την έκθεση, θα συμβάλλει στην καλύτερη επίτευξη των στόχων της.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ