Επιμέλεια άρθρου: Ιωάννη Σταματάκης forecastweather.gr

Δώστε μεγάλη προσοχή αύριο Τετάρτη στην Θεσσαλία την Ήπειρο την Μακεδονία την Θράκη τα νησιά του Ιονίου και την δυτική Ελλάδα.
Χιονοπτώσεις όπου κατα τόπους αναμένεται κατά την διάρκεια της ημέρας να είναι ιδιαίτερα πυκνές και να περιορίζουν σημαντικά την ορατότητα και ενδεχομένως να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις καθώς σε πολλές περιοχές δεν  αποκλείται να προσθεθούν από 10 έως 30 εκτατοστά φρέσκου χιονιού κατά μέσο όρο μέσα σε λίγες ώρες (5-6ωρο) ακόμα και σε πεδινές-παραθαλάσιες περιοχές.
Να έχετε μαζί σας αλυσίδες όσοι κινηθείτε από το ύψος της Λαμίας και πάνω.Βροχές που κατατόπους θα είναι έντονες θα εκδηλωθούν στην δυτική Ελλάδα.Τοπικές βροχες θα εκδληλωθούν στην Πελοπόννησο την Στερεά-Εύβοια την Αττική και το Β.Ανατολικό Αιγαίο.
Πυκνές θα είναι οι χιονοπτώσεις και  στα ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου.
Πυκνές χιονοπτώσεις θα δεχτούν οι παρακάτω πολεις: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα , Λαμία , Νάουσα , Κατερίνη ,Θεσσαλονίκη ,Βέροια , Έδεσσα ,Βόλο,Καστοριά , Ιωάννινα, Κοζάνη , Σέρρες , Δράμα, Καβάλα ,Χαλκιδική, Αλεξανδρούπολη , Κιλκίς και στην Κομοτηνή.

Περιοχές με τον έντονο χρωματισμό θα δεχτούν πολύ πυκνές χιονοπτώσεις.

Τα ορεινά τμήματα των Νομών Αιτωλοακαρνανίας 35εκ-40εκ, Φωκίδας 40εκ-60εκ , Φθιώτιδας 40εκ-60εκ , Καρδίτσας 35εκ 55εκ,Τρικάλων 35εκ- 50εκ, Κορινθίας 25εκ-35εκ, Αχαίας 25εκ-35εκ , Ευρυτανίας 40εκ-60εκ, Άρτας 35εκ-50εκ και Γρεβενων 35εκ-45εκ θα δεκτούν μεγάλα εκατοστά χιονιού μέσα σε λίγες ώρες.
Στην Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου  οι χιονοπτώσεις γρήγορα θα περιοριστούν στα ορεινά.

Επιμέλεια άρθρου: Ιωάννη Σταματάκης