"Αυτή την νίκη την αφιερώνω στον πατέρα μου"
....αυτά ήταν τα λόγια του Τάσου Χατζηχρήστου την στιγμή που παρέλαβε μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, το κύπελλο της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αναβάσεων στην κατηγορία FSA.
Την στιγμή της βράβευσης του είπε πως " ήταν επιθυμία του πατέρα μου να έρθω να τρέξω στην ανάβαση της Καστανιάς και το αφιερώνω στην μνήμη του "

Το ήθελε το επιδίωξε και το πέτυχε ....1ος στην κατηγορία FSA (Formoula Saloon Atmosfaire ) για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2017 ο Φλωρινιώτης οδηγός Τάσος Χατζηχρήστος με το θηριώδες BMW M3 GT EVO2 να μην το κρατά με τίποτα στα χρονόμετρα.

Άλλωστε στα δοκιμαστικά της πρώτης μέρας έδειξε πως το BMW M3 των 360 ίππων θα τρελάνει τα χρονόμετρα αλλά και τους θεατές οι οποίοι καταχειροκρότησαν τον Τάσο.στα περάσματα του.

Επίσης 1ος στην κατηγορία Formoula Saloon Atmosfaire για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος για το έτος 2017 ενώ τιμήθηκε από τον Σ.Μ.Α.Κ για πολλοστή φορά ως τοπικός οδηγός με τον πρόεδρο του Σ.Μ.Α.Κ να τονίζει προς όλους πως ο Τάσος είναι η καρδιά του συλλόγου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο τεχνικό team της ομάδας στο οποίο ηγείται ο Νίκος Πολυχρονίδης - Πολυχρονίδης Car Service  από την Πτολεμαΐδα αλλά και στους χορηγούς που τον στήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο : 
  • Μ.Ε.Τ.Ε Α.Ε  
  • ΠΑΡΙΣΗ Α.Ε 
  • ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ AUTO 
  • Μαλάμας Νίκόλαος - Επιγραφές εκτυπώσεις
Εξαιρετικός καιρός που έφερε πάρα πολλούς θεατές για να χειροκροτήσουν τους αθλητές σε μια άψογη διοργάνωση από τον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης.
Επόμενος αγώνας στην Ελλασόνα σε 15 μέρες...



.