Τα παιδιά της ΓΕΦ  του τμήματος Ξιφασκίας μάς  έκαναν άλλη μια φορά να νιώσουμε υπερήφανοι. 
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης που διεξήχθη στις 14-15/1 στο Moedling της Αυστρίας, οι αθλητές μας Δήμκου Ελένη, Χατζόπουλος Στέφανος και Ζαραβέλης Αντώνης μας έδειξαν ότι τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν. 
Συγκεκριμένα στους Εφήβους ο Χατζόπουλος στον πρώτο όμιλο πέτυχε 2 νίκες και 4 ήττες, ενώ στο δεύτερο όμιλο επίσης 2 νίκες και 4 ήττες. Έτσι πλασαρίστηκε στο κυρίως ταμπλό των 96. Εκεί στη φάση των knock out αγώνων γνώρισε την ήττα από τον Βέλγο De Ridder με 15-11, ενώ βρέθηκε ισόπαλος με 10-10, σε ένα φοβερό παιχνίδι για την είσοδο στους 64. 

Ο Ζαραβέλης Αντώνης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και έμεινε στην 1 νίκη στους ομίλους. Τελική κατάταξη: Χατζόπουλος 96ος και Ζαραβέλης 142ος στις 176 συμμετοχές.
Στις Νεανίδες η Ελένη Δήμκου βρέθηκε σε τρομερή μέρα και με 5 νίκες και μόλις 1 ήττα στον πρώτο όμιλο και στη συνέχεια 4 νίκες και 2 ήττες στο δεύτερο όμιλο κατάφερε να προκριθεί χωρίς αγώνα στις 64 καλύτερες. Στη συνέχεια σε ένα παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα επικράτησε της Becker (ΗΠΑ) με 15-14 βρισκόμενη πίσω στο σκορ 12-14 και έχοντας εχθρική διαιτησία. Το σθένος όμως της Φλωρινιώτισσας πρωταθλήτριας δεν λύγισε και κέρδισε την πολύ πιο έμπειρη αντίπαλο της για να μπει στις 32. 
Στη συνέχεια ηττήθηκε από την επίσης Αμερικάνα με κινεζική καταγωγή Yang με 15-10 έχοντας καταβληθεί από την πολύωρη προσπάθεια (αγωνιζόταν από τις 8.30 το πρωί και ο τελευταίος αγώνας δόθηκε στις 15.00) και όχι επειδή η αντίπαλος ήταν ανώτερη. 
Τελική κατάταξη 22η στις 156 συμμετοχές . Τα παιδιά μας έδειξαν ότι όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν από κρύο και κούραση (ταξίδεψαν οδικώς), αλλά κοιτάζουν όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Δεν σταματούν εδώ όμως, καθώς στις 27/1 είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και έπονται το Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση και ανάπαυση.