Στο 1ο κύπελλο Δυτικής Μακεδονίας LEVELII οκτώ σταδίων συμμετείχαν αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας
Στο 1ο κύπελλο Δυτικής Μακεδονίας  LEVELII οκτώ σταδίων που συνδιοργανώθηκε από τον Σ.Ο.Κοζάνης και την Σ.Α.Λ.Φλώρινας την 27-11-2016 στο σκοπευτήριο Νικόπολης Κοζάνης συμμετείχαν οι αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, με εξαιρετική απόδοση. 

Ο αγώνας ήταν ο πρώτος του κυπέλλου και θα ακολουθήσει και ο τελικός την 18-12-2016  στο ίδιο σκοπευτήριο, ενώ γίνονται συζητήσεις για καθιέρωσή του σε ετήσια βάση με ισάριθμους αγώνες των συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι αθλητές της Λέσχης κατατάχθηκαν ως εξής: Παλιογιάννης 3οςος, Μούτσιος 4ος, Χατζηλίας 6ος,Ρόζας 11ος, Τικόπουλος Κ. 13ος, Κατσούτας Κ.14ος , Μάργαρης Κ. 15ος Ευαγγέλου 17η, Βελιάνης Ν. 19ος , Χρυσοχοϊδης 21ος, Κωστόπουλος 22ος, Βελιάνης Δ.23ος, και Στάιος Νικόλαος 29ος .

Ο εκπαιδευτής της Λέσχης Ηλίας Μούλελης ήταν 1ος στη γενική κατάταξη της PRODUCTIONκαι κατέκτησε ένα κύπελο ακόμα, όπως και ο Παλιογιάννης στην υποκατηγορία Junior. 
Η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας με μόλις ένα έτος παρουσία συμμετείχε με  αθλητές, κριτές , και διακρίσεις για τους  μικρούς αθλητές.

Το ΔΣ της ΣΑΛΦ