Μετά από 3 πετυχημένες παρουσίες στις χωμάτινες διαδρομές του Rally Greece Offroad 4Χ4 ο Φλωρινιώτης οδηγός Τάσος Χατζηχρήστος έρχεται πλέον με την εμπειρία του αναβαθμισμένος από κάθε πλευρά με το Lada Niva 4X4 να παλέψει με τα χρονόμετρα και να σηκώσει μέσα στην έδρα του που φιλοξενεί τον αγώνα την καλύτερη διάκριση και γιατί όχι ακόμη και την πρωτιά.

Ο δικός μας Τάσος είναι άριστα προετοιμασμένος από τεχνικής πλευράς βελτιώνοντας το "θηριώδες" του Lada Niva 4Χ4 έτσι ώστε να μην αφήσει περιθώρια στους συναγωνιστές του αλλά και για να μας χαρίσει δυνατές αγωνιστικές εικόνες.

Σημειώνουμε πως ο Τάσος Χατζηχρήστος ως μέλος της Α.Λ.Π συμμετείχε την προηγούμενη χρονιά σε αγώνες Αναβάσεων ,Sprint και σε δεξιοτεχνίες οπού απέσπασε μετάλλια και διακρίσεις.

Είμαστε κοντά του και τον στηρίζουμε ως επίσημοι χορηγοί επικοινωνίας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία ....και τερματισμό στην πρώτη θέση !!!

Βέβαια για να συμβεί αυτό χρειάζεται και την στήριξη όλων των Φλωρινιώτων που αγαπούν το άθλημα και όχι μόνο αυτό αλλά και όσων αγαπάνε τον φίλο Τάσο ασχέτως του αθλήματος.

Τάσο τέζα τα γκάζια ...!!!!
Η Φλώρινα μαζί σου ...!!!!!

Δείτε ένα βίντεο από την περσυνή εμφάνιση του Τάσου.