Της Δόμνας Γκίνη Project manager

Οι στίχοι ενός τραγουδιού λένε: Η ξενιτιά είναι σκληρή είναι πικρή και πλάνα αχ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.

Γίναμε θαρρώ μέσα στην χώρα μας ξένοι και αναμεταξύ μας. Ο ένας αδικολαλεί του άλλου, ο φίλος έγινε εχθρός και ενώ θα "γεννούσαμε" μια νέα Ελλάδα, καταδικάζουν το μέλλον όλων μας. Τέτοιος εκπεσμός δεν είθισται σε μια χώρα με τεράστια πολιτισμική αξία και μακράν πλούσια ιστορία εκτουρκίζοντας το λαό μας με εκβιασμούς και ελαφρολογίες. Εσεις φέρατε το κακό...εσείς να το πατάξετε. Γίνατε δηκτικοί δηλητηριάζωντας τις ψυχές όλων παίζοντας με το βιός του καθενώς, καθώς εμείς αδημωνούσαμε με εγκαρτέρηση να ανασάνουμε ξανά ελεύθερα, εσείς εξακολουθήσατε με επιβουλεύσεις και δολιοφθορές να επιβάλλεστε.

Κάντε μια αναδρομή δείτε τι αφήσατε μνημόνια, κρίση οικονομική+κοινωνική+πολιτισμική+δημοκρατική, ανεργία αναρίθμητα προβλήματα και τώρα τι;;; 

Τι προσπαθείτε να μας υποδείξετε; 
Θέλετε κάτω απο την έδρα να φαίνεστε καλοί "μαθητές" και να κακολογείσετε τον δάσκαλο για αμάθεια;;; 
Ότι έχει κάνει ο καθένας αναλογίζετε και το αποτέλεσμα των πράξεων του, δυστυχώς για την Ελλάδα το ξεπληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι. Και μιας και μας αποκαλούν με τους όποιος χαρακτηρισμούς ας φανούμε και εμείς λίγο συνετοί μωρε και ας μην παραλογιζόμαστε και να δεχτούμε τις επανωτές κατακεφαλιές που δεχόμασταν όλα αυτά τα χρόνια έως και σήμερα απο τα ξένα κράτη να μας κατασπαράζουν ανελέητα και όσα έχτισε ο προηγούμενος Ελληνισμός να το γκρεμίσουμε σε μια μέρα..αναλογίζεστε τι μας ζητάτε;; 

Και το χειρότερο είναι η ξαφνική σας εναλλαγή εκεί που φωνάζατε σκίστε τα μνημόνια τώρα λέτε άλλα. Αφήσατε έναν νεκρό και ζητάτε ανάσταση...το θέμα ήταν να μην τον είχατε αφήσει να πεθάνει, τώρα είναι αργά. ..αργά για τον Έλληνα που πολέμησε...αργά για τον Έλληνα που έχτισε...αργά για τον Έλληνα που ψάχνει να βρει Ελλάδα...είναι πλέον "ξένη"..