Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας σήμερα Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 11 το πρωί.

Ορκίστηκαν οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της «αντιπολίτευσης» η καινούργια Δημοτική αρχή θα αναλάβει τα καθήκοντα της από την 1η Σεπτέμβρη.

Λίγο πριν το μεσημέρι μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο νέο πάρκο έγινε η ορκωμοσία του δεύτερου Καλλικρατικού κατά σειρά Δ/Σ του Δήμου Φλώρινας.

Ο χώρος της αίθουσας οριακά χώρεσε τον κόσμο που συμμετείχε στην τελετή, μεγάλος αριθμός πολιτών παρέμεναν έξω από το κτίριο, λόγω του αδιαχώρητου και της ζέστης.
Ορκίστηκαν ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με τον καθιερωμένο θρησκευτικό όρκο, ενώ με πολιτικό όρκο ορκίστηκε η επικεφαλής κ. Βίκυ Παπαναστασίου του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση».
Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας ήταν πολλά πρόσωπα της δημόσιας ζωής, ο Βουλευτής και εκλεγείς δημοτικός σύμβουλος κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ο νεοεκλεγείς Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπίρος Στέφανος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πρεσπών κ. Πασχαλίδης Παναγιώτης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευαγγέλου Τάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίπκας Αντώνης, ο επόπτης καθαριότητας κ. Κακιούσης Νίκος, εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας.




Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος.
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ